Lajme

Lajmet më të fundit dhe përditësimet më të rëndësishme nga Partnerët tanë për pacientët, studiuesit dhe gazetarët.

Terms of Service

Konsulencë Biznesi për Turizëm Mjekësor

Konsulencë Biznesi Plani juaj i personalizuar i biznesit Mirë se vini në Intercontinental Care, partneri juaj i besuar në zhvillimin e bizneseve të suksesshme të turizmit mjekësor. Me grupin tonë gjithëpërfshirës të shërbimeve, ne synojmë të fuqizojmë sipërmarrjen tuaj në fushën dinamike dhe me rritje të shpejtë të turizmit mjekësor. Ekipi ynë me përvojë

Read More »
Plastic Surgery

Kirurgjia Plastike

Kirurgjia Rikonstruktive dhe Plastike Your Personalized Treatment Plan We offer the most effective and affordable cosmetic treatments available,thanks to the world’s largest hospital network. Receive your free consultation Kirurgjia plastike është një specialitet kirurgjik që përfshin restaurimin, rindërtimin ose ndryshimin e trupit të njeriut. Mund të përdoret për të përmirësuar pamjen fizike, korrigjimin e

Read More »
Pediatrics

Pediatria

Pediatria Plani i personalizuar i trajtimit për fëmijën tuaj Mos u kufizoni në trajtimin vetëm në Shqipëri.Ne ofrojmë trajtimet më efektive dhe më të përballueshme,falë botës’s rrjeti më i madh spitalor.  Merrni konsultimin tuaj falas Austria Czechia France Germany Hungary Israel Italy Japan Korea Lithuania Poland Singapore Spain Turkey UAE UK USA Switzerland Zgjedhja

Read More »
Orthopaedic Treatment Abroad

Ortopedia

Ortopedia Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.Shëndeti juaj është unik dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj. Merrni konsultimin tuaj falas Intercontinental Care rekomandon vetëm spitalet më të mira për trajtimin e sëmundjeve degjenerative të kyçeve kryesore (ijet, gjunjët,

Read More »
Rehabilitation abroad with Intercontinental Care

Rehabilitimi

Rehabilitimi Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.Shëndeti juaj është unik, dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj.   Merrni konsultimin tuaj falas Rehabilitimi mund të jetë çelësi për zhbllokimin e potencialit të plotë të trupit tuaj dhe rivendosjen e cilësisë

Read More »
Eyelid lift surgery Asian eyelid lift

Oftalmologjia

Oftalmologjia Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.Shëndeti juaj është unik dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj. Merrni konsultimin tuaj falas Kirurgjia e syrit, e njohur gjithashtu si kirurgji okulistike ose kirurgjia okulare, i referohet procedurave kirurgjikale të kryera

Read More »
Cancer treatment abroad

Onkologjia

Onkologjia Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.Shëndeti juaj është unik dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj. Merrni konsultimin tuaj falas Falë qendrave tona të kancerit, të renditura si më të mirat në botë për onkologjinë, ne mund të

Read More »
Heart Surgery

Kirurgjia e Zemrës

Kirurgjia e Zemrës Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.Shëndeti juaj është unik dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj. Merrni konsultimin tuaj falas Spitalet tona të specializuara ofrojnë nivele të shkëlqyera suksesi në trajtimin e sëmundjeve të zemrës dhe

Read More »
MR guided Focused Ultrasound Surgery

Gjinekologjia

Gjinekologjia Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.Shëndeti juaj është unik dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj. Merrni konsultimin tuaj falas Kirurgjia gjinekologjike përfshin procedurat kirurgjikale që përfshijnë organet dhe strukturat brenda rajonit të legenit femëror, të tilla si

Read More »
Urology treatment and diseases

Urologjia

Urologjia Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.Shëndeti juaj është unik dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj. Merrni konsultimin tuaj falas Intercontinental Care punon së bashku me urologët më të mirë në botë për të ofruar diagnostifikim, trajtim dhe

Read More »
Adult scoliosis

Skolioza

Skolioza Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.Shëndeti juaj është unik, dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj.  Merrni konsultimin tuaj falas Skolioza i referohet një përkuljeje të pazakontë të shtyllës kurrizore, që rezulton në një formë të lakuar. Normalisht,

Read More »
acoustic neuroma

Neuroma akustike

Neuroma Akustike Një neuromë akustike, e quajtur edhe schwannoma vestibulare, është një tumor jo kanceroz që shfaqet rreth ekuilibrit tuaj dhe nervave të dëgjimit që lidhin veshin tuaj të brendshëm me trurin tuaj.  Termi schwannoma nënkupton tumorin e zhvilluar nga qelizat Schwann. Këto qeliza rrethojnë nervat në sistemin nervor periferik (nervat jashtë trurit dhe

Read More »
Angioplastika koronare

Angioplastika koronare

Angioplastika Koronare Angioplastika, e njohur edhe si ndërhyrja koronare perkutane (PCI), është një procedurë mjekësore e përdorur për të lehtësuar bllokimet në arteriet koronare që vijnë nga sëmundja e arterieve koronare. Lehtëson rivendosjen e rrjedhjes së gjakut në muskulin e zemrës pa pasur nevojë për kirurgji në zemër të hapur.  Gjatë angioplastikës, një tub

Read More »
Butt lift abroad

Rimodelim i Vitheve

Rimodelim i Vitheve Ngritja e të pasmeve, e njohur edhe si ngritje e vitheve ose braziliane e të pasmeve, është një procedurë që ngre lëkurën që rrethon të pasmet tuaja për të përmirësuar formën dhe sipërfaqen e të pasmeve tuaja. Teknika rezulton në një pamje më të tonifikuar, më të lëmuar dhe më pak

Read More »