Onkologjia

Cancer treatment abroad

Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit

Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.
Shëndeti juaj është unik dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj.

Falë qendrave tona të kancerit, të renditura si më të mirat në botë për onkologjinë, ne mund të trajtojmë pacientë me të gjitha llojet e kancerit në çdo moshë, veçanërisht me tumore të rralla dhe komplekse. Qasja jonë multidisiplinare kombinon kirurgjinë, onkologjinë mjekësore, kimioterapinë, radioterapinë, radiologjinë intervenuese dhe kirurgjinë rindërtuese si dhe mbështetjen psikologjike.

Llojet e kancerit

prostate cancer

Pacientët tanë mund të gjejnë ekspertë me përvojë të gjerë në çdo lloj diagnostikimi dhe trajtimi të kancerit, si dhe burimet për të ofruar kujdes të shkëlqyer të përshtatur për nevojat e tyre specifike:

 • Gjaku & Kanceri limfatik: Ne jemi të specializuar në çrregullimet që lidhen me gjakun, që përfshijnë leuçemitë akute dhe kronike, sindromën mielodisplastike, limfomën e Hodgkin, limfomën jo-Hodgkin dhe mielomën.
 • Truri & Kanceri i shtyllës kurrizore: Truri & Programi i Tumorit të Shpinës ofron kujdes neuro-onkologjik të nivelit më të lartë, duke shfrytëzuar pajisje, teknologji dhe kërkime më të fundit.
 • Programet tona të avancuara gjithëpërfshirëse të kancerit të gjirit renditen ndër më të sofistikuarit në botë.
 • Kanceri gastrointestinal: Qendrat tona kryesore fokusohen në trajtimin e kancereve të sistemit tretës, duke përfshirë ato që prekin pemën biliare, pankreasin, mëlçinë, stomakun dhe rajonin kolorektal.
 • Kanceri gjinekologjik: Programet tona për kancerin gjinekologjik specializohen në diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit të qafës së mitrës, endometrit, vezoreve, mitrës dhe vulvës.
 • Kanceri i kokës dhe qafës: Specialistët tanë në kancerin e kokës dhe qafës ofrojnë kujdes të avancuar të përshtatur për nevojat individuale. Eksploroni informacione rreth simptomave, trajtimit dhe pjesëmarrjes në provat klinike.
 • Mushkëritë & Kanceret e kraharorit: Specialistët tanë të kancerit të mushkërive shkëlqejnë në diagnostikimin dhe trajtimin e kancerit të mushkërive, kancerit të ezofagut, tumoreve të murit të kraharorit dhe tumoreve mediastinale.
 • Melanoma & Kanceri i lëkurës: I ndërtuar mbi një qasje ekipore shumëdisiplinore, programi ynë është i përkushtuar për të avancuar kujdesin ndaj pacientëve me melanomën dhe kancerin e lëkurës.
 • Kanceri i fëmijëve: ne ofrojmë trajtim efektiv të kancerit pediatrik dhe kthim në jetën normale.
 • Prostata & Gjenitourinar: Ekspertët tanë udhëheqin rrugën në zhvillimin e trajtimeve për kancerin e prostatës dhe kanceret e tjera gjenitourinar që prekin gjëndrat mbiveshkore, veshkat, fshikëzën, penisin dhe testikujt.
 • Sarkoma: Programet tona gjithëpërfshirëse të trajtimit të Sarkomës janë ndër më të mirat, me ekspertë të specializuar në diagnostikimin dhe trajtimin e sarkomës.

Breast Cyst

Breast Cyst Your Personalized Treatment Plan Do not limit your treatment options only to the nearest hospital.We offer the most effective, quick and affordable treatment

Read More »

Chondrosarcoma

Chondrosarcoma If you find out that you have chondrosarcoma, it means you have one of the more common types of bone cancer. Usually, it grows and

Read More »

Chronic Lymphocytic Leukemia

Chronic Lymphocytic Leukemia Chronic Lymphocytic Leukemia Overview Chronic lymphocytic leukemia (CLL) is a type of chronic leukemia. “Chronic” means that the leukemia usually gets worse

Read More »

Trajtimet e kancerit

Radiotherapy

Ofruesit e besuar të Kujdesit Intercontinental kanë një qasje shumëdisiplinore, të bazuar në ekip, që thekson të gjitha fazat e kujdesit ndaj kancerit, nga parandalimi deri te trajtimi dhe u ofron pacientëve me kancer një ekip të koordinuar të përbërë nga onkologë, gjenetistë, radiologë, kirurgë dhe staf mbështetës të cilët ofrojnë kujdes të plotë nën një çati.

Theks i madh i është dhënë kërkimit klinik dhe përkthimor. Një bashkëpunim shumë i ngushtë midis shkencëtarëve dhe mjekëve do të thotë që pacientët tanë të kenë akses në kohën më të shkurtër të mundshme në zhvillimet më të fundit të trajtimit. Nëpërmjet ndikimit të artikujve shkencorë dhe pranisë së studiuesve në konferenca ndërkombëtare, ne vërtetojmë efektivitetin e qendrave të specializuara për kërkime dhe praktikë klinike. Fushat e studimit përfshijnë: teknikat kirurgjikale që shpëtojnë jetë, mjekësinë e personalizuar, imunoterapinë, riparimin e ADN-së dhe inteligjencën artificiale.

Chemotherapy

Chemotherapy

Chemotherapy is the use of drugs to destroy cancer cells. This type of cancer treatment works by keeping cancer cells from growing, dividing, and making more cells.

Read More »

Cystic fibrosis

Cystic Fibrosis Your Personalized Treatment Plan Do not limit your treatment options only to the nearest hospital.We offer the most effective, quick and affordable treatment

Read More »

Desmoid tumor

Desmoid Tumor Your Personalized Treatment Plan Do not limit your treatment options only to the nearest hospital.We offer the most effective, quick and affordable treatment

Read More »