Concierge tuaj Mjekësor Global

How can we help you?

Vite
0
Shtete
0
Spitalet
0
Mjekët
0

Rimëkëmbja e plotë

Çmime transparente

Nuk ka lista pritjeje

Kirurgët kryesorë

Intercontinental Care është një concierge mjekësor lider me mbi 20 vjet përvojë për të ndihmuar pacientëttë gjejnë shërbimet mjekësore më efektive falë rrjetit të tij  të spitaleve dhe mjekëve të specializuar, që aktualisht janë më të mëdhenjtë në botë. Ne ofrojmë rrugë të plota trajtimi për sëmundjet e zakonshme dhe veçanërisht të rralla, nga vlerësimi fillestar deri te trajtimi mjekësor ose kirurgjia si dhe rehabilitimi. 

Ekspertiza jonë në shumë vende dhe përzgjedhja e gjerë e spitaleve na lejon të identifikojmë lehtësisht shërbimet më cilësore për çmimet më të përshtatshme. 

Si funksionon shërbimi ynë?

Kërkesë

Përdorni formularin e kërkesës për të na treguar për gjendjen tuaj mjekësore, buxhetin ose vendin e preferuar. Një nga koordinatorët tanë mjekësorë do t’ju kontaktojë dhe do t’ju ndihmojë të merrni trajtimin e dëshiruar.

Plani i trajtimit

Koordinatorët tanë mjekësorë do të vlerësojnë rastin tuaj bazuar në dokumentet që keni dhënë dhe do të kërkojnë një kuotim çmimi dhe plan trajtimi nga spitalet dhe mjekët e specializuar në sëmundjen tuaj.

Trajtim mjekësor

Pasi të keni vlerësuar ofertat sipas preferencave tuaja, ne do t’ju ndihmojmë të organizoni trajtimin tuaj mjekësor në spitalin e zgjedhur dhe të ndiqni rastin tuaj deri në dalje.

Ndiqe

Si portieri juaj mjekësor, ne do të ndjekim rastin tuaj edhe pasi të keni marrë trajtimin mjekësor, duke ju ndihmuar të organizoni ndjekjet dhe rehabilitimin e nevojshëm sipas nevojës. 

Ekipi ynë shumëdisiplinor i mjekëve dhe kirurgëve shumë të aftë, përfshin disa nga më të mirët në botë në specialitetet e tyre përkatëse për të siguruar që çdo pacient të marrë vetëm standardin më të lartë të kujdesit. Ne e kuptojmë rëndësinë për t’i bërë pacientët tanë të ndihen sikur ishin në vendin e tyre dhe ofrojmë shërbime të dedikuara interpretimi për të lehtësuar komunikimin e qartë dhe për të siguruar një përvojë komode.

Intercontinental Care këshillon pacientët e saj se si të marrin mbulimin e kostos ose rimbursimet për shërbimet mjekësore që ata marrin jashtë vendit nëpërmjet sigurimit të tyre shëndetësor ndërkombëtar ose mbulimit nga vendi i tyre. Shuma e tarifave mjekësore të mbuluara (gjithsej ose e pjesshme) varet nga Pacientët’ policën e sigurimit, shtetësinë dhe llojin e trajtimit mjekësor që kërkohet.

Shmangni kostot e panevojshme duke kërkuar ndihmën e këshilltarëve tanë mjekësorë për të përdorur të gjitha zgjidhjet e mundshme të mbulimit të kostos së trajtimit mjekësor.

Përveç ofrimit të shërbimeve të konsulencës shëndetësore dhe mjekësore, ne në Intercontinental Care synojmë të përmirësojmë cilësinë e jetës duke ofruar zgjidhje personale në mjekësinë e jetëgjatësisë, që lejojnë ruajtjen e performancës optimale gjatë gjithë jetëgjatësisë, duke përfshirë parandalimin e hershëm të sëmundjeve, peshën. menaxhimi, ushqimi i personalizuar, mirëqenia mendore, anti-plakja si dhe kozmetologjia.

Ne kemi përzgjedhur personalisht resortet mjekësore më të mira në botë në vende me shërim natyral që kombinojnë mjekësinë parandaluese, relaksimin dhe mirëqenien.