Urologjia

Urology treatment and diseases

Plani juaj i Personalizuar i Trajtimit

Ne do t’ju ndihmojmë të gjeni trajtimet më të mira mjekësore në të gjithë botën.
Shëndeti juaj është unik dhe kështu duhet të jetë zgjidhja juaj.

Intercontinental Care punon së bashku me urologët më të mirë në botë për të ofruar diagnostifikim, trajtim dhe mbështetje të avancuar për një gamë të gjerë çrregullimesh urologjike të traktit urinar mashkullor dhe femëror, si dhe të organeve riprodhuese, nga trajtimi i kancerit deri te restaurimi i fertilitetit, trajtimi i gurëve në veshka e deri te trajtimi i mosmbajtjes. Duke përdorur teknologjinë më të fundit dhe duke adoptuar një filozofi të orientuar nga pacienti, qëllimi ynë është të sigurojmë rezultate të jashtëzakonshme dhe të përmirësojmë cilësinë e përgjithshme të jetës për pacientët tanë.

Urologët e aftë kryejnë ekzaminime të plota falë procedurave më të avancuara diagnostikuese për të krijuar një plan trajtimi të personalizuar për çdo pacient dhe për të siguruar rezultatet më të mira klinike. Urologët tanë bashkëpunojnë me mjekë të tjerë të specializuar në mjekësinë e brendshme, pediatri, gjinekologji, geriatri dhe onkologji, për të ofruar trajtim shumë kompleks që i përshtatet nevojave të çdo pacienti.

Sëmundjet Urologjike

Kidney

Termi “sëmundje urologjike” i referohet një sërë çështjesh shëndetësore, të gjitha të lidhura me filtrimin dhe transportimin e urinës jashtë trupit.

Këto kushte mund të prekin individë të të gjitha moshave, si burra, gra dhe fëmijë. Këto kushte synojnë zona të veçanta anatomike. Tek femrat, ato lidhen me traktin urinar, ndërsa tek meshkujt, ato mund të prekin ose traktin urinar ose organet riprodhuese.

Trakti urinar shërben si sistem kullimi i trupit për eliminimin e urinës, e cila është një kombinim i produkteve të mbeturinave dhe ujit. Ai përfshin veshkat, ureterët dhe fshikëzën. Urinimi normal mbështetet në funksionimin e koordinuar të këtyre komponentëve në sekuencën e duhur.

Kushtet urologjike përfshijnë por nuk kufizohen vetëm në infeksionet e traktit urinar, gurët në veshka, problemet me kontrollin e fshikëzës dhe problemet e prostatës. Disa kushte urologjike kanë një kohëzgjatje të shkurtër, ndërsa të tjerat mund të vazhdojnë për një periudhë të gjatë.

Empyema

Empyema Your Personalized Treatment Plan Do not limit your treatment options only to the nearest hospital.We offer the most effective, quick and affordable treatment for

Read More »

Opsionet e trajtimit

prostate cancer treatment

Kirurgët tanë janë ekspertë në kryerjen e operacioneve urologjike minimalisht invazive duke përdorur teknologjinë robotike si sistemet kirurgjikale Da Vinci Xi si dhe metodat laparoskopike që lejojnë minimizimin e ndikimit të operacionit te pacientët falë prerjeve më të vogla, dhimbjes së reduktuar, rikuperimit më të shpejtë dhe qëndrimit më të shkurtër spitalor në krahasim. te kirurgjia tradicionale. Teknologjitë më të fundit të lazerit përdoren gjithashtu si një metodë trajtimi e sigurt, efektive dhe minimalisht invazive për sëmundje të ndryshme urologjike si gurët në veshka, zmadhimi i prostatës (BPH) dhe tumoret e fshikëzës.

Specialistët tanë ofrojnë gjithashtu kujdes gjithëpërfshirës ndaj kancerit për sëmundje të ndryshme malinje urologjike, duke përfshirë ato që prekin prostatën, fshikëzën, veshkat dhe testikujt. Opsionet e trajtimit përfshijnë kirurgjinë me ndihmën e robotëve, terapinë me rrezatim, kimioterapinë dhe imunoterapinë. Nëpërmjet këtyre trajtimeve të fundit, ne mund të sigurojmë rezultatet më të favorshme dhe një cilësi më të mirë të jetës për pacientët tanë.

Kidney Biopsy

Kidney Biopsy 0 Years 0 Countries 0 Hospitals 0 Doctors Your Personalized Treatment Plan Do not limit your treatment options only to the nearest hospital.We

Read More »
Transplantology, Transplant of organs

Kidney Transplant 

A kidney transplant is often the treatment of choice for kidney failure, compared with a lifetime on dialysis. A kidney transplant can treat chronic kidney disease or end-stage renal disease to help you feel better and live longer. Only one donated kidney is needed to replace two failed kidneys, making living-donor kidney transplantation an option.

Read More »

Pacientët tanë kanë mundësinë të marrin pjesë në provat klinike që u japin atyre qasje në trajtime të reja dhe të fundit për kushtet urologjike malinje dhe beninje kur terapitë e tjera nuk janë provuar efektive. Provat zakonisht nuk kërkojnë shpenzime nga pacientët dhe grupi i kërkimit paguan për kostot e trajtimit. 

Angazhimi ynë për mirëqenien e pacientit shkon përtej fazës së trajtimit. Ne ndihmojmë në organizimin e kujdesit të personalizuar pas trajtimit, i cili përfshin kontrolle rutinë, rehabilitim të përshtatur dhe një sërë shërbimesh mbështetëse për të promovuar rikuperimin dhe mirëqenien afatgjatë.