Read more about the article Glioma
Brain tumour

Glioma

Glioma Glioma është një lloj tumori që shfaqet në tru dhe në palcën kurrizore. Gliomat fillojnë në qelizat mbështetëse ngjitëse (qelizat gliale) që rrethojnë qelizat nervore dhe i ndihmojnë ato…

Continue ReadingGlioma